CLUB
1691765696
INFO SPECTATORI POLI IAȘI - UNIVERSITATEA CRAIOVA
share

Sâmbătă, 12 august, la ora 21.30, Stadionul Emil Alexandrescu din Copou va găzdui partida dintre Poli Iași și Universitatea Craiova, din etapa a cincea a Superligii. Biletele pot fi achiziționate online (CLICK AICI), precum și de la casele de bilete de la stadion, după următorul program:

Sâmbătă, 12 august:

12.30-20.30 - Casa de bilete de la Peluza A

17.00-20.30 - Casa de bilete de la Tribuna A

Pentru evitarea aglomerației înaintea începerii meciului, casele de bilete se vor închide la ora 20.30 în ziua jocului. Astfel, vă rugăm să vă procurați din timp tichetele de acces online sau de la case.

 

Prețurile biletelor sunt următoarele:

20 lei-                         intrare generală Peluza A, Tribuna A și Tribuna B

40 lei-                         Tribuna 0A și 0B, Tribuna A4 și A8

80 lei-                         Tribuna 0

300 lei-                       Tribuna 0 Fotolii

 

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit însoțiți de un adult, pe baza unui bilet cu valoare 0 emis de la casele de bilete, la Tribuna A, Sectorul A2 Family Zone.

Jurnaliștii vor urmări meciul de la Masa Presei - Tribuna B.

La Stadionul Emil Alexandrescu se poate ajunge și cu mijloacele de transport în comun: tramvaiele 1, 8, 9, 13 și autobuzele 36, 42 și 52. Programul transportului public va fi prelungit după încheierea partidei pe traseele din Copou - Rond Agronomie spre cartierele Iașului.

 

Tichetele de acces sunt valabile pentru o singură intrare!

 

Accesul în tribune va fi permis începând cu ora 19.30, exclusiv prin turnicheți, după cum urmează:

- Porțile 1 și 2 (dinspre Bulevardul Carol I) - pentru deținătorii de bilete și abonamente la Peluza A și Tribuna B

- Poarta 3 (pe Strada General Toma Dimitrescu) - pentru deținătorii de bilete și abonamente la Tribuna A - Sectoarele 0A, A8-A11

- Tribuna Oficială lateral (pe Strada General Toma Dimitrescu) - pentru deținătorii de bilete și abonamente la Tribuna 0, Fotolii VIP și Loja VIP

- Tribuna Oficială central (pe Strada General Toma Dimitrescu) - pentru deținătorii de bilete și abonamente la Tribuna Oficială VIP

-  Poarta 4 (pe Strada General Toma Dimitrescu) - pentru deținătorii de bilete și abonamente la Tribuna A - Sectoarele 0B, A1-A4, Family Zone și persoane cu dizabilități 

- Poarta 5 (pe Strada Dumbrava Roșie) - pentru suporteri oaspeți, grupele de juniori Poli Iași și sportivi legitimați la cluburile ieșene 

 

Spectatorii sunt obligați să se comporte în conformitate cu legislația în vigoare!

OBLIGAȚIILE SPECTATORILOR: 

- Să intre în tribunele Stadionului Emil Alexandrescu pe porțile indicate de organizatori

- Să nu pătrundă în zona vestiarelor și în zona media din spatele Tribunei B

- Să nu introducă în stadion bagaje de dimensiuni mai mari decât formatul unei coli A4 și/sau umbrele.

- Să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine.

- Să prezinte, la intrarea în arenă, documentele de acces și, după caz, actele de identitate la solicitarea forţelor de ordine/stewarzilor.

- Să prezinte materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.

- Să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor; refuzul de a fi controlat atrage după sine interdicţia de a intra în stadion la meci.

- Să nu pătrundă în incinta arenei sub influenţa drogurilor şi a substanţelor psihotrope, în stare vădită de beţie, să nu introducă şi să nu consume în stadion băuturi alcoolice.

- Să ocupe locul înscris pe bilet.

- Să nu escaladeze gardurile care delimitează suprafaţa de joc și gardurile interioare de separare a sectoarelor.

- Să nu arunce asupra spectatorilor, oficialilor, jucătorilor, forţelor de ordine sau în direcția suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

- Să nu săvârşească fapte, acte sau gesturi obscene, să nu profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi alte ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora; să nu scandeze refrene injurioase sau defăimătoare.

- Să nu amenințe cu acte de violenţă forţele de ordine.

- Să nu deţină artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.

- Să nu introducă nici un fel de recipient pentru lichide, confecţionat din material plastic, sticlă sau similare (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc).

- Să nu se implice în nici un fel de discriminare de rasă, etnică sau religioasă, să nu promoveze în nicio formă persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii ori adepte ale ideologiei fasciste.

- Să nu folosească dispozitive LASER.

- Să nu îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenţia de a împiedica identificarea.

- Să nu scrie, să nu deseneze pe pereţii sau pe gardurile stadionului, să nu dezlipească, să nu distrugă reclamele, anunţurile sau afişele expuse, să nu deterioreze, să nu ridice sau să nu mute semnele sau indicatoare amplasate de organizator.

- Să nu distrugă ori să nu degradeze scaunele, balustradele sau alte elemente de mobilier.

- Să nu aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc (briceaguri, bile etc.) și nici obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (suporturi pentru steaguri confectionate din orice alt material exceptând plasticul, căşti moto, huse pentru aparatura electronică etc.)

- Să nu distrugă, să nu degradeze scaunele sau alte elemente de mobilier.

- Să nu staţioneze pe scări, pe căile de acces sau în dreptul căilor de evacuare.

- Să părăsească imediat stadionul în cazul măsurii de evacuare impusă de forţele de ordine.

- Să nu introducă în arenă și să utilizeze tobe cu ambele fețe închise; sunt permise numai tobele cu o singură faţă. Portavocile şi staţiile de amplificare sunt interzise.

- Să nu aibă asupra lor aparate foto şi camere de filmat profesionale.

#haipoliiasi #poliiasi

PRIMA ECHIPĂ
Bine ai venit, Rareș Ispas!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bine ai venit, Sergiu Buș!
CITEȘTE ȘTIRE