CLUB
1617711061
Juan Pablo Passaglia: 'Nu e imposibil să obținem 6 puncte în următoarele două meciuri!'
share

Lotul Politehnicii a fost reprezentat de Juan Pablo Passaglia la conferința de presă de astăzi. Mijlocașul argentinian, care a evoluat în 26 de partide pentru Poli în actualul sezon, marcând două goluri, a recunoscut că atmosfera din vestiar a fost afectată de faptul că nu toți jucătorii și-au primit salariile.  

"Cu toții știm că va fi un meci dificil pentru că întâlnim o echipă puternică. Încercăm să schimbăm atmosfera din vestiar. Au fost ceva probleme pentru că nu toți jucătorii și-au luat salariile. N-a fost plăcut. Dacă primește unul dintre noi bani, trebuie să primescă toți. Acum, fiind pe ultima poziție, e greu, dar trebuie să credem în șansa noastră. Sunt două luni extrem de importante și e novoie să dăm totul pentru a ne salva. Eu vreau să continui aici și în sezonul viitor. În ceea ce privește starea terenurilor de antrenament și joc, acestea nu sunt bune, dar aceasta nu este o scuză pentru rezultatele noastre."
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări înregistrarea conferinței de presă la care a participat mijlocașul Juan Pablo Passaglia.
PRIMA ECHIPĂ
Nicolo Napoli: "Rămân la echipă!"
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Sorin Bușu: "Banderola mă responsabilizează!"
CITEȘTE ȘTIRE