CLUB
1666879921
Leo Grozavu: 'Punctele sunt cele mai importante în momentul de față!'
share
Poli Iași primește sâmbătă, de la ora 11.00, vizita celor de la FK Csikszereda în etapa a 12-a a Ligii 2. Meciul a fost prefațat, într-o conferință de presă, de antrenorul principal Leo Grozavu și căpitanul Florin Plămadă. Tehnicianul a avut cuvinte frumoase la adresa adversarilor: "O echipă organizată, cu jucători masivi, un antrenor pe care-l cunosc foarte bine și cu care am colaborat. Va fi o partidă dificilă. Lucrez de 7 zile cu jucătorii și sunt convins că reacția lor va fi alta față de ultima partidă. Am mare încredere în potențialul clubului și în potențialul lor." 
 
Fundașul Florin Plămadă este optimist în privința rezultatului meciului cu formația din Miercurea Ciuc: "Privim cu încredere spre jocul de sâmbătă, deși ne așteaptă o partidă dificilă. Sperăm să păstrăm toate punctele acasă, nu mai privim în trecut și ne dorim să continuăm seria victoriilor în Copou."
 
Echipa noastră nu a mai pierdut vreun meci oficial în fața propriilor suporteri de mai mult de un an, 1-3 cu Viitorul Tg. Jiu, pe 23.10.2021. Poli este singura echipă din eșalonul secund care a înregistrat doar victorii pe teren propriu în actualul sezon. De altfel, cu excepția primului meci din 2022, 1-1 cu FC Brașov, alb-albaștrii au câștigat toate celelalte 9 partide oficiale. 
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru nostru puteți urmări înregistrarea integrală a conferinței de presă de astăzi.
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la meciul Poli Iași - FK Csikszereda
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Leo Grozavu: "Sunt încrezător în potențialul echipei!"
CITEȘTE ȘTIRE