CLUB
1611828638
Mulțumim, Daniel Pancu!
share

În această dimineață, contractul antrenorului Daniel Pancu a fost reziliat pe cale amiabilă.

"Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viața antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele șase luni că are nenumărate calități care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut și foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră și sper să revină cândva în Copou și să realizeze lucruri mărețe în orașul în care s-a format ca fotbalist."
Ciprian Paraschiv - președinte CSM Politehhnica Iași

"Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorința de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret și faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionuluui Emil Alexandrescu. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!"
Daniel Pancu - antrenor CSM Politehnica Iași

Îi dorim multe realizări antrenorului Daniel Pancu, cel puțin pe măsura performanțelor înregistrate ca fotbalist, cel mai talentat jucător crescut în Copou de-a lungul timpului.

PRIMA ECHIPĂ
Deja vu de coșmar!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
DEYVER VEGA, AL ȘAPTELEA TRANSFER AL IERNII ÎN COPOU
CITEȘTE ȘTIRE