CLUB
1610097345
O nouă etapă în parteneriatul cu Brandweb
share

Unul dintre cei mai longevivi parteneri ai clubului nostru, compania Brandweb, a decis să se implice mult mai mult în viața fotbalistică din Copou. CSM Politehnica Iași este prima structură sportivă din România care va beneficia de o platformă complexă prin care pot fi gestionate toate activitățile clubului, de la segmentul sportiv la cel financiar, de la academie la echipa de seniori. 

 
"Mă bucur foarte mult că am găsit deschidere spre procesul de digitalizare din partea oficialilor clubului Politehnica Iași. Parteneriatul existent se extinde practic în acest an cu implementarea unui produs software de tip ERP dezvoltat 100% inhouse de echipa Brandweb, proiectat și dezvoltat integral pentru nevoile unui club de fotbal. Produsul nostru se numește The Football Brain și, în esență, este un instrument care ajută managementul unui club să poată avea o viziune completă asupra proceselor interne și stării clubului. Reprezentanții Politehnicii au acces rapid la date și rapoarte financiar-contabile, la evidența jucătorilor, a stării de sănătate a acestora, tratamente, status al salariilor și bonusurilor, chiar și la informații și statistici legate de performanțele sportive, printr-un parteneriat cu InStat, cunoscuta companie de analiză sportivă. Suntem siguri că implementarea produsului nostru software va ajuta Politehnica în eficientizarea proceselor și procedurilor interne și, în plus, avem satisfacția, în calitate de fani și ieșeni, că am contribuit, într-o mică masură, la obținerea viitoarelor performanțe ale clubului."
Armand Bertea - Managing Partner Brandweb
 
"Orașul Iași reprezintă un important hub IT pe harta Europei, iar când priceperea și talentul se îmbină cu pasiunea pentru fotbal nu poate ieși decât ceva extraordinar. Vom implementa noua platformă, unică în fotbalul românesc. Demonstrăm astfel că porțile Politehnicii sunt larg deschise pentru toți cei care împărtășesc dorința noastră de performanță. Sper să fie doar primul pas spre atragerea comunitații IT din Iași spre clubul nostru, convinși fiind că doar împreună putem face pași importanți spre dezvoltarea fotbalului."
Ciprian Paraschiv - președinte CSM Politehnica Iași
 
Urmare a dezvoltării parteneriatului, logo-ul Brandweb va fi prezent și pe echipamentul de joc al fotbaliștilor Politehnicii Iași chiar de la primul meci oficial al anului, în deplasare, contra celor de la Chindia Târgoviște.
PRIMA ECHIPĂ
Mulțumim, Nicandro!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
7 zile de vacanță în Copou
CITEȘTE ȘTIRE