CLUB
1630054737
Pas spre normalitate în fotbalul juvenil ieșean
Reprezentanții tuturor cluburilor și asociațiilor cu activitate la nivel de copii și juniori au acceptat invitația lui Cezar Honceriu, managerul Academiei CSM Politehnica Iași
share
Reprezentanții tuturor cluburilor și asociațiilor cu activitate la nivel de copii și juniori au acceptat invitația lui Cezar Honceriu, managerul Academiei CSM Politehnica Iași, s-au așezat toți la aceeași masă și au stabilit prioritățile pentru dezvoltarea fotbalului juvenil.
 
La întâlnirea la care a participat și prof. Ilie Gheorghică, directorul LPS Iași și vicepreședinte al Consiliului Director al clubului din Copou, concluzia unanimă a fost că se impune o strategie a cluburilor și autorităților locale în care punctul prioritar să fie reprezentat de copiii comunității și traseul lor fotbalistic de la inițiere până la marea performanță. 
 
Ca urmare a dialogului constructiv, reprezentanții cluburilor și asociațiilor sportive au căzut de acord asupra unei strategii comune care implică obiective și soluții atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung. În această idee, vor fi semnate protocoale de colaborare, dar și realizarea unui memorandum către autoritățile locale în care prioritară, datorită numărului mare de echipe ce urmează să joace în competițiile 11 vs. 11, este solicitarea ca terenurile de joc pe gazon natural de dimensiuni omologabile în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal să fie reabilitate și modernizate.  
 
Pe plan sportiv, a fost acceptată propunerea ca cei mai buni copii U19 și U17 să fie legitimați la CSM Politehnica Iași, deoarece este singura structură sportivă din județ reprezentată în Liga Elitelor. În acest caz, cluburile și asociațiile la care aceștia au fost formați vor fi recompensate în funcție de nivelul atins de fiecare jucător. 
 
Astfel de întâlniri vor mai avea loc în perioada următoare fiind propuse întâlniri pe parte metodică.
PRIMA ECHIPĂ
PRODAL 94 este partener oficial de hidratare al echipei de fotbal CSM Politehnica Iași
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Patru absențe pentru meciul din Banat
CITEȘTE ȘTIRE