CLUB
1682779649
POLI, PE DRUMUL CEL BUN! SPRE SUPERLIGĂ!
Marți, 2 mai, de la ora 17.30, Poli Iași întâlnește în Copou pe Oțelul Galați, în etapa a șasea a playoff-ului. De duminică, biletele se pot cumpăra și de la casele de bilete de la stadion!
share

Fotbaliștii din Copou privesc cu și mai multă încredere cele 5 meciuri oficiale rămase de disputat în acest sezon, mai ales după cele 9 puncte acumulate în primele 5 jocuri din playoff, în care Poli a înregistrat 2 victorii și 3 remize, fără vreo înfrângere.

 

"E o bucurie pentru noi să fim pe primul loc după turul playoff-ului. Am păstrat distanța față de urmăritoarele Oțelul și Dinamo, am mărit-o față de Steaua. Sunt și lucruri mai puțin bune pe care încercăm să le îmbunătățim. Am avut o serie de 3 jocuri în care nu am câștigat. Bine că nici nu am pierdut. Asta este! Încercăm în cele 5 meciuri rămase să ne apropiem cât mai mult și cât mai rapid de obiectiv. Îmi doresc să terminăm pe prima poziție.", a declarat antrenorul Leo Grozavu, completat de experimentatul Răzvan Tincu:

"Atâta timp cât suntem pe primul loc înseamnă că lucrurile au decurs exact cum trebuie. Dacă și în returul playoff-ului ne vom pregăti la fel de bine și vom fi la fel de concentrați cum am fost până acum, cu siguranță că vom câștiga multe partide."

 

Cei doi s-au referit apoi la următorul joc oficial, cel cu Oțelul, de marți. Jucătorii, prin vocea fundașului Răzvan Tincu, iși doresc să continue seria rezultatelor pozitive:

"Cu Oțelul va fi un meci extrem de greu! Un meci pe care dacă reușim să-l câștigăm, în proporție mare, mare, mare vom promova direct. Ei vor veni aici să-și ia revanșa. Avem atuurile noastre. În primul rând, suntem pe primul loc și trebuie să rămânem pe primul loc, în al doilea rând, jucăm acasă și trebuie să arătăm forța pe care o avem în special acasă și în al treilea rând, mi-aș dori să vină suporterii în număr cât mai mare, să ne susțină și, la finalul partidei, să ne bucurăm împreună de o victorie."

Și antrenorul Leo Grozavu anticipează un joc disputat:

"Un meci foarte important! Clar! Mai mult ca sigur că va fi din nou o partidă încrâncenată, o partidă cu scântei. Un meci în care Oțelul iși va propune să nu piardă, noi ne dorim să câștigăm. Deci va fi un meci interesant și pentru publicul spectator care sperăm să vină în număr foarte mare să ne susțină pentru că avem nevoie de fiecare dată de susținerea lor, indiferent ce se întâmplă pe parcursul celor nouă zeci și ceva de minute. Așteptăm o partidă consistentă din partea noastră, am încredere în băieți, cred că în momentul de față am arătat că suntem un grup puternic și, cel puțin la nivelul ligii a doua, ne merităm locul în clasament."

 

Poli și Oțelul s-au mai întâlnit de două ori în actualul sezon, de fiecare dată în orașul de la malul Dunării. În prima etapă a campionatului a fost 0-0, iar în startul playoff-ului echipa noastră s-a impus cu 2-1.

Pe canalul oficial de Youtube al Politehnicii puteți urmări interviurile cu antrenorul Leo Grozavu și jucătorul Răzvan Tincu.

 

Biletele la meciul Poli Iași - Oțelul Galați pot fi achiziționate astfel:

- online (CLICK AICI) sau prin citirea codului QR de pe afiș

- la casele de bilete de la stadion (Peluza A - dinspre Bulevardul Carol I), după următorul program:

Duminică, 30 aprilie: 15.00-19.00

Luni, 1 mai: 11.00-19.00

Marți, 2 mai: 13.00-18.00 (va fi deschisă și casa de la Tribuna A, pe Strada General Toma Dimitrescu)

 

Prețurile biletelor sunt următoarele:

10 lei -             Peluza A, Tribuna A, Tribuna B și Peluza B (Sector Oaspeți)

20 lei -             Tribuna 0A și 0B

50 lei -             Tribuna 0

300 lei -           Tribuna 0 Fotolii VIP

1000 lei -         Tribuna Oficială VIP

 

#haipoliiasi

PRIMA ECHIPĂ
Bilete la meciul Poli Iași - Oțelul Galați
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Dragi suporteri alb-albaștri,
CITEȘTE ȘTIRE