CLUB
1660648141
Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu parteneriat cu Politehnica Iaşi
share

Jucatorii echipei de fotbal Politehnica Iași vor putea beneficia astfel de tratamente stomatologice de cea mai înaltă calitate, efectuate de echipe medicale de excepție cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație. Parteneriatul dintre Clinicile Dentare Dr. Leahu si FC Politehnica Iași asigură accesul tuturor jucătorilor la servicii stomatologice speciale și beneficii pentru abonații clubului.

„Prevenția are un rol esențial în ce privește sănătatea dentară, cu atât mai mult în ce privește sportivii profesioniști. Acesta este și obiectivul colaborării noastre cu Politehnica Iași, preîntâmpinarea acelor afecțiuni care ar putea împiedica fotbaliștii să-și desfășoare activitatea la potențial maxim. Le mulțumim pentru încrederea în specialiștii clinicilor noastre”, a declarat dr. Ionuț Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Clinica din Iași, inaugurată în anul 2020 are 12 cabinete dotate la cele mai înalte standarde medicale și un centru de radiologie. Vino pe strada Vasile Lupu, nr 95 F să beneficiezi de toate opțiunile de tratament și un număr redus de vizite necesare finalizării tratamentelor stomatologice pentru adulți și copii.

"Ne bucurăm de fiecare dată când apare un nou partener la clubul nostru, semn că familia Politehnicii se mărește. Clinicile Dr. Leahu reprezintă un domeniu, cel medical, aflat în strânsă legătură cu activitatea sportivă, iar acordul cu acest brand este cu atât mai mult de apreciat. Doar având jucători sănătoși putem spera la rezultate frumoase la Poli Iași! " a declarat Florin Briaur, manager executiv CSM Politehnica Iasi.

Asemenea tuturor Clinicilor Dentare Dr. Leahu din țară,  echipa de la medici de la Iași oferă servicii stomatologice la cele mai înalte standarde medicale, astfel încât pacienții adulți, dar și copiii să beneficieze de sănătate reală și experiențe mereu pozitive la medicul stomatolog.

PRIMA ECHIPĂ
Conferință de presă
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași - Viitorul Pandurii Tg. Jiu
CITEȘTE ȘTIRE