CLUB
1595511153
Și fetele joacă fotbal... la CSM Politehnica Iași
share

Începând din sezonul următor, ca urmare a unei măsuri luate de FRF cu scopul de a dezvolta fotbalul feminin, CSM Politehnica Iași va avea și o echipă de fete înscrisă în Campionatul Național U15 feminin. Lotul este alcătuit din jucătoare provenite de la clubul nostru, dar și de la CS Navobi Iași, grupare cu care s-a încheiat un parteneriat.

De instruirea acesteia se va ocupa un fost junior al Politehnicii, Liviu Moldovan, care mai are în CV experiențe similare la activ, în Italia, la ASD Ulmo Cuneo și ASD Azzura Div Februarie.

Obiectivul declarat al lui Liviu Moldovan este acela de a descoperi noi talente și de a forma o echipă competitivă, alături de care să ajungă la turneul final. Și, nu în ultimul rând, ca Poli să propună cât mai multe jucătoare pentru loturile naționale ale României.

Ana Palaghia vorbește despre experiența de la Poli: "Echipa de fotbal feminin Poli Iași este a doua mea familie. Îmi place să joc aici, deoarece suntem o echipă talentată, tânără, unită și puternică. Practic acest sport de mai bine de șase ani. Din primul an am fost convocată la lotul național și la diverse centre de pregătire. Îmi doresc să ajung cât mai departe în fotbal și să devin o jucătoare cunoscută".

Cuvinte frumoase despre clubul nostru a avut de spus și o altă tânără jucătoare foarte talentată, Iustina Lupu: "Aici am învățat să mă dezvolt ca om și să văd echipa ca pe a doua familie. Politehnica mi-a oferit oportunitatea de a ajunge la o performanță foarte ridicată pentru vârsta mea, iar pentru aceasta aș dori să le mulțumesc antrenorilor mei Cristian Amironesei, Liviu Moldovan și familiei mele, care au fost alături de mine și m-au susținut cum au putut ei mai bine!"

Antrenamentele, trei la număr, au loc pe Stadionul Tineretului din Tătărași, iar înscrierile sunt deschise tuturor fetelor cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani.

Contact: Liviu Moldovan - 0758.618.604

PRIMA ECHIPĂ
Alte decizii favorabile în procesele cu familia Sabo
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Doar un punct s-a putut!
CITEȘTE ȘTIRE