CLUB
1663829647
Suntem alături de Paul!
share
Suporterul Politehnicii Iași, Paul Tănase, are nevoie de ajutorul nostru! 
 
În urmă cu aproape 4 decenii a început să practice fotbalul la juniorii Politehnicii Iași sub comanda regretatului Nicu Ursache, apoi a trecut la fosta echipă a Iașului, Constructorul. O accidentare serioasă l-a împiedicat să continue activitatea fotbalistică, dar anii petrecuți pe dreptunghiul verde au fost suficienți pentru ca Paul Tănase să rămână cu sufletul aproape de echipa fanion a orașului. Nelipsit de la meciurile din Copou, el nu poate uita meciul promovării din anul 1995, de la Brașov, acolo unde Poli a revenit de la 0-2 și a câștigat, la loviturile de departajare, barajul de promovare în prima divizie în fața celor de la Electroputere Craiova. Se bucură în continuare de succesele alb-albaștrilor, a fost alături de echipă, indiferent de eșalonul în care a evoluat Poli. 
 
În urmă cu un an, Paul Tănase a primit o veste teribilă de la medici, după un control amănunțit: adenocarcinom la colon - gradul IV și metastaze hepatice. A suferit imediat o intervenție chirurgicală și a început chimioterapia. În ciuda eforturilor echipei medicale și a tratamentelor la care a fost supus, starea de sănătate a lui Paul nu s-a ameliorat. I s-a recomandat să renunțe la un lob al ficatului, afectat de metastaze, printr-o intervenție chirurgicală la o clinică privată. Costurile se ridică la peste 13 mii de euro, sumă de care Paul Tănase nu dispune, însă noi il putem ajuta. 
 
 
Clubul nostru i-a oferit tricoul oficial de joc al căpitanului din sezonul trecut, Florin Plămadă, semnat de jucători și antrenori, tricou ce va fi scos la licitație înaintea meciului din Copou cu Minaur Baia Mare. De asemenea, Paul va da, simbolic, lovitura de începere la meci și în tribune vor exista urne mobile în care fiecare spectator va putea dona bani. 
 
Există și conturi bancare în care oricine poate transfera fonduri pentru a-l ajuta pe Paul: 
- în LEI: RO15BRDE240SV25280772400
- în EURO: RO76BRDE240SV11617102400 
- REVOLUT: RO72BREL0005515953060100
 
Pentru cei care doresc mai multe detalii, Paul Tănase poate fi contactat la numărul de telefon 0724 208 072.
 
Pe canalul ofcial de Youtube al clubului puteți afla povestea suporterului echipei noastre pe care și voi îl puteți ajuta să se bucure, în continuare, de succesele Politehnicii (click aici).
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la meciul Poli Iași - Gloria Buzău
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Claudiu Niculescu: "Va fi un meci de care pe care în Ghencea!"
CITEȘTE ȘTIRE