CLUB
1626278992
Test reușit cu Știința Miroslava
share

CSM Politehnica Iași a disputat, astăzi, pe stadionul din Copou, cel de-al cincilea meci de pregătire din această vară. Pe o temperatură de peste 30 de grade, elevii lui Costel Enache au învins cu 2-1 pe Știința Miroslava, echipă din liga a treia.
Tehnicianul echipei noastre i-a trimis în teren, din primul minut, pe Axinte - Onea, Târșa, Cană, Stan - Pușcaș - Serediuc, Cristea, Stoenac, Pop - Istrate. În repriza secundă au intrat portarul Brânză și jucătorii de câmp Ungurenașu, Plămadă, Purcariu, Pelivan, Moisă, Iurașcu, Aftanache, Zaharia și Bogdan Călin, ultimul fiind în probe.
Pentru Poli au marcat Cristea, în minutul 7, dintr-un penalty provocat de Stoenac și Zaharia, în minutul 53, din centrarea lui Stan. Pentru oaspeți a marcat Popescu, în minutul 45.
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări rezumatul întâlnirii de astăzi.
Sâmbătă, Poli va susține un nou joc test, la Sf. Gheorghe, în compania celor de la Sepsi. Săptămâna viitoare, echipa noastră are programate alte două jocuri: miercuri, în Copou, cu CSCT Buiucani (R. Moldova), și sâmbătă, în deplasare, cu CSM Bucovina Rădăuți. 

PRIMA ECHIPĂ
Teo Axinte continuă la Poli
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bun venit la Poli, Ionuț Pelivan!
CITEȘTE ȘTIRE