CLUB
1600879609
ULTIMELE ZILE CU PREȚURI REDUSE LA ABONAMENTE
share

Ministrul Tineretului și Sporturilor, Ionuț Stroe, va analiza, săptămâna viitoare, posibilitatea ca spectatorii să revină pe stadion. 

Doar până pe 27 septembrie, suporterii pot cumpăra abonamente cu 50% reducere față de sezonul trecut! Începând cu ziua de luni, 28 septembrie, se vor putea procura cardurile la preț intreg. 
 
Există mari speranțe ca accesul fanilor la evenimentele sportive în aer liber să fie permis încă de luna viitoare. Astăzi, ministrul Ionuț Stroe a declarat că va discuta cu oficiali ai FRF și LPF despre posibilitatea ca meciurile de fotbal să se joace cu suporteri în tribune. 
 
Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași le mulțumește fanilor care au achiziționat deja abonamentele virtuale IEȘENI PENTRU POLI. Reamintim că aceste carduri vor deveni active în momentul în care va fi permis accesul fanilor pe stadion. Prețurile pentru acest sezon în cazul abonamentelor achiziționate până la data de 27 septembrie, sunt următoarele:
 
Tribuna 0 - 300 lei
Tribunele 0A și 0B - 175 lei
Tribunele A, B și Peluze - 100 lei
 
Vechii abonați au prioritate la achiziționarea cardurilor pe locurile din sezonul trecut pe baza prezentării abonamentului pentru sezonul 2019-2020. Campania IEȘENI PENTRU POLI, cu prețuri reduse cu 50% la abonamente, se derulează până la data de 27 septembrie, inclusiv. Pentru fanii din Iași, cardurile special create pot fi cumpărate de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall, parter, în timp suporterii din afara orașului au posibilitatea achiziționării online, pe bilete.politehnicaiasi.ro, în acest caz adăugându-se, la prețul afișat, taxa de curierat.
PRIMA ECHIPĂ
Ciprian Paraschiv: "Poli e pe drumul cel bun!"
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Ciprian Paraschiv, conferință de presă în aer liber
CITEȘTE ȘTIRE