CLUB
1602845390
Vești rele înaintea meciului cu Sepsi
share

Pentru a îndepărta orice risc în cadrul grupului, clubul nostru a ales să efectueze în cursul zilei de 15 octombrie o retestare a componenților lotului, membrilor staff-ului tehnic și administrativ. Rezultatele testului opțional au fost pozitive în cazul a trei reprezentanți ai CSM Politehnica Iași - jucători de fotbal.

"În mod normal ar fi trebuit să ne testăm la finalul săptămânii viitoare, când s-ar fi împlinit cele 14 zile de la precedenta testare. Însă, dat fiind faptul că am avut cazuri pozitive și că ne preocupă să avem un lot sănătos și să nu-i punem în pericol pe ceilalți parteneri de întrecere, am ales să mergem la laborator și înaintea meciului cu Sepsi. Din nefericire, în contextul epidemiologic în care ne aflăm, în care răspândirea virusul SARS-CoV-2 se face și la nivel comunitar, am primit și rezultate pozitive", a declarat președintele Ciprian Paraschiv.

Clubul nostru a informat deja autoritățile cu privire la rezultatele testării și asteptăm deciziile privind desfășurarea activității la CSM Politehnica Iași.

PRIMA ECHIPĂ
Stricați tradiția!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Cosmin Frăsinescu: "Sunt un pic sub ritmul colegilor, dar voi trage tare să ajut echipa"
CITEȘTE ȘTIRE