Kick-Point

Este un joc care poate descoperi talentul pentru fotbal al tinerilor jucători.

Este un joc care poate descoperi talentul pentru fotbal al tinerilor jucători. Este intotdeauna atracţia principală la evenimente cu participare numeroasă, la malluri, expoziţii, târguri de job-uri, etc.

Fiecare jucător trage 3 şuturi la poarta de 3m x  2m, cu minge de fotbal. Senzorii ataşaţi la bara porţii de fotbal măsoară cu precizie direcţia şi forţa şuturilor. Pe un ecran se va defini ceea ce jucătorul trebuie să facă în realitate. Viteza  fiecărei  lovituri şi locul unde ajunge mingea poarta sunt arătate pe ecran şi sunt trecute pe o diplomă de evaluare a preciziei şi forţei şuturilor, pe care o primeşte fiecare jucător.

Kick-Point este modul ideal de petrecere a timpului liber, de distracţii sportive pentru toată familia. Se pot organiza competiţii pentru familii, clase şcolare, pentru grup de prieteni, pentru angajaţii departamentelor unor instituţii.

Kick-Point este o oportunitate de distracţie, de mişcare, de sport.

La deschiderea oficială din 7 decembrie, ora 15:00, a standului KICK-POINT  în Palas Mall din Iaşi, la etajul 1, lângă INTERSPORT vor participa fotbaliştii juniori de la echipa de fotbal Politehnica Iaşi.

KICK-POINT ESTE FOTBAL ADEVĂRAT ŞI DISTRACŢIE 100%

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Pumnii strânși pentru juniori

Juniorii U19, antrenați de Gelu Paveliuc, joacă astăzi în turneul final de la Mogoșoaia.

Prima echipă
Bilete pentru meciul cu FC Hermannstadt

Meciul dintre Politehnica Iași și FC Hermannstadt va avea loc sâmbătă, ora 15:30.

Prima echipă
Juniorii mari s-au calificat în etapa finală

Victorioși în turneul zonal, disputat în Copou, juniorii U19 s-au calificat în etapa finală care se va disputa la Mogoșoaia.

Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali