Kick-Point

Este un joc care poate descoperi talentul pentru fotbal al tinerilor jucători.

Este un joc care poate descoperi talentul pentru fotbal al tinerilor jucători. Este intotdeauna atracţia principală la evenimente cu participare numeroasă, la malluri, expoziţii, târguri de job-uri, etc.

Fiecare jucător trage 3 şuturi la poarta de 3m x  2m, cu minge de fotbal. Senzorii ataşaţi la bara porţii de fotbal măsoară cu precizie direcţia şi forţa şuturilor. Pe un ecran se va defini ceea ce jucătorul trebuie să facă în realitate. Viteza  fiecărei  lovituri şi locul unde ajunge mingea poarta sunt arătate pe ecran şi sunt trecute pe o diplomă de evaluare a preciziei şi forţei şuturilor, pe care o primeşte fiecare jucător.

Kick-Point este modul ideal de petrecere a timpului liber, de distracţii sportive pentru toată familia. Se pot organiza competiţii pentru familii, clase şcolare, pentru grup de prieteni, pentru angajaţii departamentelor unor instituţii.

Kick-Point este o oportunitate de distracţie, de mişcare, de sport.

La deschiderea oficială din 7 decembrie, ora 15:00, a standului KICK-POINT  în Palas Mall din Iaşi, la etajul 1, lângă INTERSPORT vor participa fotbaliştii juniori de la echipa de fotbal Politehnica Iaşi.

KICK-POINT ESTE FOTBAL ADEVĂRAT ŞI DISTRACŢIE 100%

Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
La mulți ani, Marius Mihalache!

Fundașul ieșean al Politehnicii își sărbătorește astăzi ziua de naștere!

Prima echipă
Măsuri de urgență ale Consiliului Director pentru limitarea prejudicierii Asociației
Prima echipă
Comunicat de presă
Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali