Înfrângere definitivă pentru Horia Sabo!

Astăzi, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins acțiunea intentată de Horia Sabo împotriva clubului nostru. Decizia este definitivă.

Inițial finanțator, apoi doar manager, astfel cum pe rând s-a auto intitulat Horia Sabo, acesta a pierdut definitiv demersul judiciar pornit împotriva Asociației Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași, club cu care s-a asociat în vara anului 2018 cu scopul de a-l finanța.
 
Astfel, dupa ce prima instanță a respins în data de 26.03.2019 ordonanța președințială promovată de acesta, astăzi Tribunalul Iași a dat verdictul final:
"Decide: Respinge apelul declarat de reclamantul HORIA SABO VLAD împotriva sentinței civile nr. 3246 din 26.03.2019 pronunțată de Judecătoria Iași, sentință pe care o păstrează. Ia act de faptul că intimata Asociația Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași înțelege să solicite cheltuielile de judecată pe cale separată. Definitivă. Pronunțată azi, 18.04.2019, în ședință publică".
Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Pumnii strânși pentru juniori

Juniorii U19, antrenați de Gelu Paveliuc, joacă astăzi în turneul final de la Mogoșoaia.

Prima echipă
Bilete pentru meciul cu FC Hermannstadt

Meciul dintre Politehnica Iași și FC Hermannstadt va avea loc sâmbătă, ora 15:30.

Prima echipă
Juniorii mari s-au calificat în etapa finală

Victorioși în turneul zonal, disputat în Copou, juniorii U19 s-au calificat în etapa finală care se va disputa la Mogoșoaia.

Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali