Superbet, noul sponsor al CSM Politehnica Iași

CSM Politehnica Iași și Superbet au încheiat astăzi unul dintre cele mai importante contracte de sponsorizare din istoria echipei ieșene care evoluează în prima Ligă a Campionatului național de fotbal.

Ghidați de dorința continuă de autodepașire a performanțelor obtinuțe, clubul nostru a ales SuperBet, un partener de încredere care va avea o contribuție importantă în atingerea obiectivelor propuse pentru acest sezon competițional. Devii mai bun doar asociindu-te cu cei mai buni!

"Superbet a fost mereu alături de fotbalul și de sportul românesc. De azi, suntem mândri că putem contribui la ascensiunea unei echipe tinere, dar care a surprins plăcut anul trecut prin prestația excelentă și talentul dovedit", a declarat Vlad Ardeleanu, director general Superbet România.

De amintit că Superbet susține performanța în mai multe sporturi: este sponsor pentru singurul turneu de tenis masculin din România inclus în circuitul ATP - Sibiu Open.

DESPRE SUPERBET

  • Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o rețea în retail de aproape 1.000 de agenții în toată țara și un număr de aproape 15 milioane de pariuri plasate lunar.
  • Cu peste 3.500 de angajați,Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele peste 35 de milioane de euro plătite în 2017.
  • În 2017, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.
  • Tot în 2017, compania și-a lansat oficial operațiunile și pe piața din Polonia. Superbet Polonia deține o licență de operare în retail și este singurul operator străin autorizat să funcționeze pe piața poloneză.
  • În prezent, în afara României are birouri deschise și operațiuni în 10 țări precum Polonia, Austria, Serbia, Croația, Malta și Marea Britanie
  • Superbet a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme.
Alte știri despre prima echipă
Prima echipă
Pumnii strânși pentru juniori

Juniorii U19, antrenați de Gelu Paveliuc, joacă astăzi în turneul final de la Mogoșoaia.

Prima echipă
Bilete pentru meciul cu FC Hermannstadt

Meciul dintre Politehnica Iași și FC Hermannstadt va avea loc sâmbătă, ora 15:30.

Prima echipă
Juniorii mari s-au calificat în etapa finală

Victorioși în turneul zonal, disputat în Copou, juniorii U19 s-au calificat în etapa finală care se va disputa la Mogoșoaia.

Sponsori principali
Parteneri
Sponsor tehnic
Parteneri medicali