CLUB
1631861534
Astăzi începe periplul Politehnicii!
Urmează deplasări lungi și istovitoare pentru echipa noastră. De azi până marți, Poli va parcurge peste 1700 km pentru a juca partida din campionat.
share
Urmează deplasări lungi și istovitoare pentru echipa noastră. De azi până marți, Poli va parcurge peste 1700 km pentru a juca partida din campionat, de la Techirghiol, cu Unirea Constanța, apoi pentru disputa din șaisprezecimile Cupei României, cu Minur Baia Mare.
 
Deplasările pentru cele două întâlniri vor fi efectuate în preziua meciurilor, iar întoarcerile la Iași vor fi imediat după jocuri. Astfel, conform aplicațiilor care oferă variante și trasee ideale pentru transport, lotul Politehnicii va petrece mai mult de o zi din următoarele cinci în autocar, timp efectiv de mers, fără a lua în calcul pauzele obligatorii pentru transportul de persoane și faptul că traseul aplicațiilor este oferit pentru autoturisme, deci redus ca distanțe și timp. 
 
Peste doar 5 zile de la revenirea acasă după jocul din nord-vestul țării, din Cupă, cu Minaur Baia Mare, Poli va pleca din nou spre sudul României pentru întâlnirea din campionatul Ligii 2 cu Dunărea Călărași. 
 
În total, pentru cele 3 deplasări în 12 zile se adună aproape 3000 km. Sperăm ca reprezentanții clubului nostru să reziste programului foarte încărcat și să revină, de fiecare dată, în Copou, cu satisfacția rezultatelor pozitive. 
 
Hai, Poli Iași!
PRIMA ECHIPĂ
POLI ÎNCEPE SERIA DE TREI DEPLASĂRI CONSECUTIVE
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Memorandum
CITEȘTE ȘTIRE