CLUB
1715086191
Bilete gratuite pentru MECIUL CAMPIONATULUI
CU TOȚII, ÎN ALB-ALBASTRU, PE STADION! Poli Iași – Petrolul Ploiești este programat duminică, 12 mai, la ora 21.30. Programul mijloacelor de transport public va fi prelungit!
share

Duminică, 12 mai, la ora 21.30, Stadionul Emil Alexandrescu din Copou va găzdui partida dintre Poli Iași și Petrolul Ploiești, din ultima etapă a Playout-ului Superligii, un joc în care echipa noastră are nevoie să nu piardă pentru a evita retrogradarea directă în liga secundă. 

Biletele pot fi procurate online (CLICK AICI), precum și de la casele de bilete de la stadion, începând de miercuri, 8 mai, ora 16.00.

Accesul la meci se va face doar pe baza tichetelor emise de la case, online (cod QR pe telefon/printat) sau a abonamentelor. Fiecare spectator va putea achiziționa maximum 4 bilete - online (pe o singură adresă de e-mail) sau de la casele de bilete (pe baza actului de identitate).

 

Programul caselor de bilete este următorul:

 

Casa de bilete de la Peluza A:

Miercuri – sâmbătă (8-11 mai), 16.00-20.00

Duminică (12 mai), 16.00-21.00

 

Casa de bilete de la Tribuna A:

Duminică (12 mai), 19.00-21.00

 

Prețurile biletelor sunt următoarele:

0 lei -      Peluza A

0 lei -      Tribuna A și Tribuna B

20 lei -    Tribuna 0A și 0B, Tribuna A4 și A8

80 lei -    Tribuna 0

300 lei -  Tribuna 0 Fotolii

20 lei -    Peluza B Oaspeți (B5 și B6)

 

Pentru ca echipa noastră să vă simtă aproape, vă rugăm să purtați, la meci, articole vestimentare în culorile Politehnicii, alb-albastru!

Copiii cu vârsta până la 14 ani (cu ducument justificativ - certificat de naștere sau pașaport) au acces gratuit, însoțiți de un adult, tot pe baza tichetelor cu valoare 0, eliberate la casele de bilete sau online, alături de tichetul pentru adult.

La Peluza B, Sectoarele 5 si 6 sunt rezervate pentru suporterii oaspeți. Eliberarea biletelor se va face prin intermediul reprezentanților fanilor echipei vizitatoare.

 

Pentru evitarea aglomerației la case și la porțile de acces în ziua jocului, vă recomandăm să achiziționați din timp biletele și să veniți mai devreme la stadion.

Accesul în tribune se va face cu începere de la ora 19.30!

 

La Stadionul Emil Alexandrescu se poate ajunge și cu mijloacele de transport în comun: tramvaiele 1, 8, 9, 13 și autobuzele 36, 42 și 52. Programul CTP Iași va fi prelungit până după încheierea partidei, astfel încât să fie asigurat transportul spectatorilor de la stadion spre cartierele Iașului.

Tichetele de acces și abonamentele sunt valabile pentru o singură intrare!

PRIMA ECHIPĂ
Să fim mai buni de sărbătoarea fotbalului ieșean!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași – UTA Arad
CITEȘTE ȘTIRE