CLUB
1632731029
Cu ochii pe clasament
Lotul Politehnicii a plecat, după antrenamentul de dimineață, spre Călărași. Mâine, de la ora 17.00, elevii lui Costel Enache vor juca meciul din etapa a VIII-a a campionatului în compania formației locale Dunărea.
share

Lotul Politehnicii a plecat, după antrenamentul de dimineață, spre Călărași. Mâine, de la ora 17.00, elevii lui Costel Enache vor juca meciul din etapa a VIII-a a campionatului în compania formației locale Dunărea. Tehnicianul echipei noastre se confruntă cu probleme importante de efectiv, nu mai puțin de 7 jucători fiind indisponibili. Cu toate acestea, antrenorul și atacantul Sekou Camara au declarat că singurul obiectiv pentru jocul de mâine este victoria. Costel Enache a adăugat că mai important decât saltul în clasament este o evoluție bună a echipei, să se vadă o creștere de la joc la joc, toate acestea conducând la obținerea rezultatelor pozitive și ocuparea pozițiilor din de în ce mai bune în ierarhie. În acest moment, Poli este pe locul 11 cu 9 puncte.

Lotul Politehnicii va reveni acasă imediat după partida de mâine.

Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări declarațiile lui Costel Enache și Sekou Camara. (click aici)

PRIMA ECHIPĂ
DIN NOU, LA DRUM
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Astăzi începe periplul Politehnicii!
CITEȘTE ȘTIRE