CLUB
1703147644
DOUĂ DEBUTURI LA POLI
share

Vlad Ilie și Alexandru Hrib au debutat în Superligă! Cei doi juniori au intrat în repriza secundă a meciului cu FCSB.

Vlad Constantin Ilie, născut pe 17 aprilie 2008 la Bivolari, l-a înlocuit în minutul 65 pe Mădălin Martac și a devenit, la 15 ani, 7 luni și 2 zile cel mai tânăr jucător care a evoluat în actualul sezon al Superligii.

Alexandru Hrib, născut pe 24 iunie 2005, a mai jucat la seniori, în Liga 2 și Cupa României, dar marți a bifat primele minute în Superligă.

“Mă bucur mult pentru ambii jucători și, personal, îl felicit pe Leo Grozavu pentru deschiderea și atenția acordată jucătorilor tineri. Amintesc că mai mulți juniori din Academie se antrenează cu echipa de seniori, dar special, acum, sunt fericit pentru debutul oferit celor doi juniori.

În același timp, felicit atât jucătorii cât și antrenorii care i-au descoperit și antrenat. Vlad Ilie este sută la sută produsul Academiei și al antrenorului Mihai Drăgoi care l-a descoperit și antrenat de la vârsta de 5 ani. Amintesc că Vlad are deja mai multe selecții la lotul național. Alexandru Hrib a fost  selecționat și antrenat de Adi Cotan, mai întâi la clubul Magic Trofeo, club partener prin intermediul domnului Dan Cojocaru, apoi la Academia Poli Iași unde Alexandru a jucat în Liga Elitelor și Liga de Tineret. De un an, Alex se antrenează sub comanda staff-ului echipei de seniori, fapt care i-a asigurat o evoluție fantastică și o tranziție controlată și planificată către seniorat.

Vin și alți copii din spate, avem juniori talentați în Iași și există o strategie a clubului nostru de selecție, pregătire și promovare a acestora. În această direcție menționez doi oameni importanți: Cornel Șfaițer și Vasile Simionaș cărora le mulțumesc public.

Mulțumim de asemenea tuturor celor care ne sprijină și aici precizez clar că avem susținerea autorităților locale dar și partenerilor noștri pe linie de selecție: LPS Iași, CSS Unirea Iași și tuturor cluburilor partenere. Avem în continuare nevoie de sprijin din partea comunității pentru a continua procesul de selecție, pregătire și promovare a copiilor din Iași.”, a precizat Cezar Honceriu, managerul Academiei Poli Iași.

PRIMA ECHIPĂ
INFO SPECTATORI
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la Poli Iași – FCSB!
CITEȘTE ȘTIRE