CLUB
1681480442
Dragi suporteri alb-albaștri,
share
Întâmplare fericită pentru noi toți cei care susținem echipa noastră favorită, POLI IAȘI! Ajunul celei mai mari sărbători a creștinătății ne găsește împreună, în dealul Copoului, în casa fotbalului ieșean, Stadionul Emil Alexandrescu. 
 
Poli Iași joacă sâmbătă, de la ora 14.15, în runda a patra din playoff-ul ligii secunde, în compania celor de la Unirea Dej, una dintre surprizele campionatului. Suntem pe prima poziție a clasamentului, cu 45 de puncte, ceea ce îi motivează suplimentar pe toți adversarii Politehnicii! Orice jucător, antrenor sau echipă își măsoară forțele cu liderul și vor să demonstreze că se ridică la nivelul alb-albaștrilor din Copou.  
 
Cu atât mai mult acum, când îndeplinirea obiectivului este din ce în ce mai aproape, Poli are nevoie de susținerea fiecăruia dintre noi! De aceea, pentru că avem cei mai buni fotbaliști, cei mai buni antrenori și cei mai înfocați suporteri, ne întâlnim, mâine, în Copou!
 
Avem toată încrederea că ei, cei care au dus Poli pe primul loc, ne vor oferi și satisfacția promovării în Superligă!
 
Suntem siguri că toți elevii lui Leo Grozavu, cei care vor purta tricoul alb-albastru în partida cu Unirea Dej, vor fi "iepurașii" ce ne vor face Paștele fericit și ne vor oferi nouă, tuturor susținătorilor Politehnicii, 3 puncte în dar! 
 
Hai Poli Iași! 
 
Paște fericit tuturor!
 
#haipoliiasi
PRIMA ECHIPĂ
INFO SPECTATORI
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la meciul Poli Iași - Unirea Dej
CITEȘTE ȘTIRE