CLUB
1694782897
FARMACIILE FORTIS, PARTENER OFICIAL POLI IASI
share

15 SEPTEMBRIE 2023

IAȘI, România — Poli Iași anunță parteneriatul cu Fortis, un brand local cu o tradiție de peste 25 de ani în industria farmaceutică.
 
Ne preocupă calitatea vieții sportivilor noștri și îngrijirea pe care aceștia o primesc, pentru că numai așa se poate atinge performața și longevitatea în sport. Din acest motiv am ales ca Fortis să devină furnizor oficial de servicii farmaceutice al clubului Poli Iași.
 
"Ne bucurăm că Fortis se alătură proiectului nostru. Ne leagă un set de valori împărtășite, inclusiv dorința de a evolua. Am căutat parteneriate cu branduri locale, pe care să le promovăm la nivel național, capitalizând expunerea generată de prima scenă a fotbalului românesc. Aplaudăm deschiderea extraordinară pe care Fortis a arătat-o față de această inițiativă, demonstrând aplecarea lor către comunitate". - Poli Iași
 
"Prin parteneriatul cu Poli Iași, dorim să construim o legătură între sport și sănătate, redefinind modul în care comunitatea și performanța sportivă se pot completa reciproc. Împreună, explorăm potențialul, apropiem oamenii unii de alții și promovăm un stil de viață activ și sănătos. Împreună, dorim să transmitem un mesaj puternic despre unitate, sprijin și sănătate.". - Fortis
 
În urma parafării parteneriatului, Poli Iași devine primul club al cărui staff medical va avea sponsor dedicat. Logo-ul Fortis va apărea pe mâneca echipamentului oficial purtat de membrii echipei mediale, marcând astfel o inovație în domeniul marketingului sportiv.
 
Fortis este de astăzi Lângă tine, lângă Poli Iași!
PRIMA ECHIPĂ
INFO SPECTATORI
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Campania de la Vaslui, un real succes!
CITEȘTE ȘTIRE