CLUB
1636094389
NOUL SPONSOR AL ASOCIAȚIEI CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL POLITEHNICA IAȘI
share
MOZZART BET este noul sponsor al Asociației Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași
 
Asociația Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași și Mozzart Bet au încheiat, astăzi, un parteneriat care se întinde pe durata a doua sezoane.
 
"Este un moment foarte important pentru clubul nostru și apreciez faptul că un partener de top ni se alătură într-o colaborare pentru performanță. Obiectivul comun este clar: Iasul sa revină cât mai repede in Liga I! Am ales Mozzart Bet ghidați de dorința continuă de autodepășire a performanțelor obținute. Este un partener de încredere care va avea o contribuție importantă în atingerea obiectivelor propuse pentru acest sezon competițional. Devii mai bun doar asociindu-te cu cei mai buni!", a precizat Florin Briaur, manager executiv al CSM Politehnica Iași.
De amintit că Mozzart Bet susține performanța în mai multe sporturi: fotbal, baschet sau volei.
 
„Ne bucurăm că am reușit să semnăm acest contract. Poli Iași este o echipă de tradiție, cea mai importantă din Moldova, care trebuie să revină în elita fotbalului românesc. Un oraș atât de mare și de important ca Iașul are nevoie de performanță și pe plan sportiv! Sper ca împreună cu ceilalți parteneri și Consiliul Local să o obținem!”, a declarat Dejan Vukosavljevic, country manager Mozzart Bet Romania.
 
În urma semnării acestui contract, Poli Iași se alătură celorlaltor branduri partenere Mozzart Bet din sport, precum FC Argeș, CSO Voluntari, Steaua Roșie Belgrad, Partizan Belgrad sau echipa națională de fotbal a Serbiei.
 
Sperăm ca motto-ul Mozzart Bet, „Fii învingător!”, să le poarte noroc ieșenilor!
 
#fiiinvingator #sustineechipalocală
---
 
DESPRE MOZZART BET
 
Compania a fost inființată în luna august a anului 2001 când s-au deschis primele agenții de pariuri in Serbia, iar spre sfarșitul anului 2006 activitatea a fost extinsă și pe piețele din România. Începând cu anul 2015, Mozzart Bet România și-a extins activitatea și în mediul online, prin lansarea site-ului www.mozzartbet.ro. Activitatea principală a Mozzart Bet o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor și producția software-ului de suport aferent.
În prezent, Mozzart Bet activează în peste 9 țări, aflate pe teritoriul a 3 continente!
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la meciul CSM Politehnica Iași - Viitorul Pandurii Târgu Jiu
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
CLUBUL DIN COPOU SUSȚINE PERFECȚIONAREA ANTRENORILOR DIN ACADEMIE
CITEȘTE ȘTIRE