CLUB
1678634637
POLI IAȘI - Progresul Spartac 3-1 (1-0)
Victorie categorică la finalul sezonului regulat
share

Au marcat: Roman 45, Harrison 49, Musi 60 / Marica 86

Poli: Jankov (Ailenei 83) - Kouadio, Tincu (c), Katanec, Finica, Marchioni, Itu (Cristea 73), Roman (Mogoș 73), Musi, Harrison (Vojtus 73), Hlistei (R.Ion 65)

4000 de ieșeni au înfruntat rafalele de vânt din Copou și au venit să-și vadă favoriții la ultimul joc din sezonul regulat. Și au fost răsplătiți cu vârf și îndesat de echipa antrenată de Leo Grozavu. Gazdele au început în forță și Roman (șut pe lângă poartă în minutul 7), Hlistei (șut în transversală în minutul 10) și Harrison (cap reținut de portar în minutul 14) au arătat încă din primul sfert de oră al întâlnirii că alb-albaștrii tratează meciul cu maximă seriozitate. Elevii lui Grozavu au continuat dominarea categorică, dar golul a întârziat să apară, în ciuda altor situații favorabile. Chiar înainte de pauză, eforturile ieșenilor au fost răsplătite și Roman a deschis scorul din lovitură liberă. Jocul a continuat pe aceleași coordonate și în repriza secundă. În minutul 49, Harrison a profitat de ieșirea greșită a portarului advers și a trimis mingea, peste acesta, în poartă. Abia în minutul 56 au trimis și oaspeții primul șut pe spațiul porții, prin Șandru, dar imediat Musi a marcat al treilea gol al echipei noastre, spre satisfacția celor prezenți în tribune. Rezultatul final, 3-1, a fost stabilit în minutul 86 de rezerva oaspeților, Marica, cel care a stricat debutul lui Ailenei la Poli, portar ce l-a înlocuit pe Jankov în minutul 83. Cu această victorie, Poli are 40 de puncte și a încheiat prima parte a campionatului pe locul secund, la egalitate cu liderul clasamentului, dar golaveraj inferior. Meciul și conferința de presă de la final pot fi urmărite integral pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru.

Luni, la ora 13, Poli iși va afla programul din Playoff, acolo unde va lupta pentru accederea în Superligă cu Oțelul Galați, Unirea Dej, Gloria Buzău și Dinamo, liderul Steaua neavând drept de promovare.

#haipoliiasi #poliiasi

PRIMA ECHIPĂ
ALB-ALBAȘTRII, ÎN GARDĂ!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
ACCES GRATUIT PENTRU FEMEI LA MECIUL DE DUMINICĂ!
CITEȘTE ȘTIRE