CLUB
1637243178
Poli Iași - Mozzart Bet, parteneriat semnat pentru succese în campionat!
Începând de la meciul cu Ripensia, brandul Mozzart Bet va completa designul echipamentului de joc al Politehnicii.
share

Începând de la meciul cu Ripensia, brandul Mozzart Bet va completa designul echipamentului de joc al Politehnicii.

Reprezentanții Mozzart Bet au venit astăzi la Iași. O scurtă plimbare dimineață prin zona centrală a orașului a fost suficientă pentru confirmarea faptului că decizia asocierii cu echipa fanion a fost una înțeleaptă.

La prânz, Dejan Vukosavljevic - country manager și George Stanciu - marketing manager au ajuns în Copou, unde au remarcat că se lucrează în ritm susținut la renovarea arenei.

A urmat conferința de presă, alături de Florin Briaur și Dan Cojocaru, conducătorii executivului clubului ieșean. Jurnaliștii prezenți în sală și suporterii care au urmărit transmisiunea live pe canalul oficial de Youtube al Politehnicii au putut afla detaliile parteneriatului, dar și faptul că sârbul Dejan Vukosavljevic nu este străin de Iași, mai ales că, între 2003 și 2006 venea aici ca baschetbalist al echipei Elba Timișoara când bănățenii jucau pe terenul ieșenilor.

După ce și șefii din Copou au salutat asocierea dintre cele două branduri, cei patru au prezentat tricoul ofocial de joc pe care Mozzart Bet este vizibil pe spate, deasupra numărului și în partea din față în stânga și dreapta gulerului.

 

Jucătorii din Copou vor să lege victoriile

În fața jurnaliștilor au venit, imediat după antrenament, antrenorul Costel Enache și portarul Ianoș Brânză. Cei doi au prefațat întâlnirea de sâmbătă de la Timișoara, cu Ripensia, din runda a 14-a a campionatului.

Tehnicianul s-a declarat mulțumit de atmosfera bună de la antrenamente și de modul în care s-au pregătit elevii săi în ultimele zile, în timp ce Ianoș, titular în precedentele două jocuri, a spus că-și dorește a treia victorie consecutivă după succesele înregistrate cu Brăila și Slobozia.

Pe canalul oficial de Youtube al Politehnicii puteți urmări înregistrarea conferinței de presă și aflați ce jucători din tabăra ieșeană vor lipsi la jocul de sâmbătă, din Banat. (click aici)

PRIMA ECHIPĂ
NOUL SPONSOR AL ASOCIAȚIEI CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL POLITEHNICA IAȘI
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
Bilete la meciul CSM Politehnica Iași - Viitorul Pandurii Târgu Jiu
CITEȘTE ȘTIRE