CLUB
1685106372
POLI IAȘI, NOUA IMAGINE
Istorie, Pasiune, Evoluție.
share
IAȘI(26 mai, 2023) - Un nou capitol din istoria Politehnicii Iași se va scrie odată cu adoptarea unei noi identități vizuale. După reîntoarcerea în Liga I, clubul va dezvălui treptat o nouă strategie de brand, iar primul pas îl reprezintă consultarea comunității și a fanilor în vederea realizării unui proces de branding.
 
Noua identitate vizuală va intensifica prestigiul clubului ca brand, va conferi claritate și impact comunicărilor clubului și va consolida legătura cu diferitele segmente de public. O demonstrație de ambiție și reinventare, dar și de respect pentru trecut, noul brand va sta la întâlnirea dintre inovație și tradiție — exact acolo unde se regăsește astăzi și orașul Iași.
 
Fiind clubul aflat în inima unui oraș în care modernitatea coexistă cu istoria, vom căuta lucrurile care reprezintă astăzi esența Iașului. Vrem să creăm un brand relevant pentru cea mai tânără populație din România, dar și pentru viitorii noștri parteneri din industriile care se dezvoltă în jurul orașului.
 
Chiar dacă rezultatul final va fi produsul unor experți premiați în domeniul brandingului sportiv, vocea fanilor va fi cea care va ghida procesul de creație. Timp de două săptămâni (26.05 - 09.06), veți putea răspunde unui sondaj publicat pe website-ul clubului, la care veți putea ajunge scanând codul QR prezent pe materialele de comunicare ale acestei campanii de consultare sau accesând link-ul politehnicaiasi.ro/consultare.
 
Grație partenerilor noștri locali — Brandweb, WINK — campania va fi vizibilă atât în mediul online, cât și în spații comerciale sau în transportul public. Cât mai mulți Ieșeni vor avea astfel ocazia să-și exprime pasiunea pentru clubul orașului. Vom anunța în curând și alți parteneri care se vor alătura campaniei.
 
Atenție! Pentru a putea participa la sondaj, trebuie să răspundeți la întrebările obligatorii, marcate cu asterisc (*)
PRIMA ECHIPĂ
Felicitări și mulțumiri!
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
SĂRBĂTOAREA PROMOVĂRII, ÎN COPOU
CITEȘTE ȘTIRE