CLUB
1617129046
Zi plină de evenimente în Copou
share

După multiple discuții în vestiar, elevii lui Nicolo Napoli s-au antrenat. Acesta este finalul unei zile lungi, pe care v-o prezentăm, succint:

Ora 10.00: Cosmin Frăsinescu și-a reziliat contractul cu Poli
Ora 11.00: reprezentanții clubului au efectuat testarea Covid
Ora 12.00: la vestiare au sosit președintele executiv Ciprian Paraschiv și doi dintre membrii Consiliului Director: președintele Leonida Antohi și Ioan Melinte. Era așteptat și primarul Mihai Chirica. 
Ora 13.00: Antohi și Melinte le transmit jucătorilor din vestiar că Mihai Chirica este într-o ședință importantă la primărie și nu poate ajunge la stadion. 
Ora 13.15: fotbaliștii nu se antrenează conform programului stabilit de staff-ul tehnic, dar ies pe teren, fac o scurtă alergare, apoi revin în vestiar și părăsesc stadionul. 
Ora 16.15: vin rezultatele testării Covid - negativ pe linie! 
Ora 16.30: membrii echipei revin la stadion pentru antrenament. La vestiar sosește primarul Mihai Chirica și, împreună cu președintele Paraschiv, discută cu jucătorii și antrenorii. 
Ora 17.00: primarul Mihai Chirica acordă declarații jurnaliștilor prezenți; toți ceilalți continuă dialogul în vestiar. 
Ora 17.20: ies din vestiar membrii staff-ului tehnic; antrenorul Nicolo Napoli răspunde la întrebările jurnaliștilor. 
Ora 17.30: primii jucători ies la antrenament, alții întârzie și au loc alte discuții cu președintele Ciprian Paraschiv, care îi convinge să se pregătească pentru următorul joc. 
Ora 17.55: toți componenții lotului se antrenează pe terenul principal, apoi merg pe terenul II, pentru partea a doua a ședinței de pregătire. 
Ora 19.15: se încheie antrenamentul; fotbaliștii vor reveni mâine la stadion și vor continua pregătirea jocului de vineri de la Clinceni. 
 
Pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru puteți urmări declarațiile oferite de primarul Mihai Chirica și antrenorul Nicolo Napoli după întâlnirea din vestiar.
PRIMA ECHIPĂ
Cosmin Frăsinescu și-a reziliat contractul cu Poli
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
COMUNICAT
CITEȘTE ȘTIRE