CLUB
1679060853
'VREM DEBUT CU DREPTUL ÎN PLAYOFF!'
Oțelul - Poli se joacă duminică, de la ora 14.15. Meciul va fi transmis, în direct, de televiziunile de sport.
share

După 21 de partide oficiale în acest sezon, Poli ia startul, duminică, în cea mai importantă parte a campionatului, în care se va decide promovarea în prima ligă. Primul dintre cele 10 meciuri din Playoff va avea loc la Galați, contra nou-promovatei Oțelul, fostă campioană a țării. Întâlnirea a fost prefațată, într-o conferință de presă, de antrenorul Leo Grozavu și capitanul de echipă Florin Plămadă, ambii conștienți că nu va fi un joc facil la malul Dunării.

 

"O partidă importantă, ca toate celelalte. E foarte important să începem cu o stare bună. Întâlnim o echipă bună, experimentată chiar, omogenă, luptătoare. Sunt absolut convins că ne va aștepta un joc de luptă, dar trebuie să fim pregătiți. Nu în ultimul rând, va conta și ambientul. Publicul spectator va susține în număr mare echipa gazdă și va trebui să fim pregătiți și pentru asta. Sper ca învingătoarea să se decidă pe teren, nu în altă parte, în sensul să nu fie greșeli de arbitraj, lucruri care să nu țină de cum se exprimă echipele pe teren. Mă aștept la un stadion plin, mă aștept la o galerie din partea nostră care să ne susțină pentru că nu este o distanță foarte mare între orașe."

Leo Grozavu - antrenor principal

 

"Oțelul reprezintă una dintre cele mai bune echipe din eșalonul secund, drept dovadă au intrat și în acest playoff. Ne dorim să scoatem maximum din această partidă. Vrem un rezultat pozitiv și sută la sută vom da totul. Nu e important cine joacă, ci să câștige echipa. Personal, îmi doresc foarte mult să joc, însă mă gândesc la rezultatele comune și vom lupta, fiecare dintre noi, pentru obiectivul nostru. Ne dorim foarte mult să fim încurajați de suporterii noștri. Au venit până la Timișoara după noi, deși nu ne așteptam să-i vedem în număr atât de mare acolo. Sperăm să se organizeze și să fie în număr cât mai mare, la Galați, alături de noi."

Florin Plămadă - căpitan de echipă

 

Înregistrarea integrală a conferinței de presă de astăzi poate fi urmărită pe canalul oficial de Youtube al clubului nostru, aici!

 

#haipoliiasi #poliiasi #otelulvspoli

PRIMA ECHIPĂ
POLI IAȘI - Progresul Spartac 3-1 (1-0)
CITEȘTE ȘTIRE
PRIMA ECHIPĂ
ALB-ALBAȘTRII, ÎN GARDĂ!
CITEȘTE ȘTIRE